Skip to content
 Schrijf een review     4,9 / 5   21 google reviews  
Niet goed geld terug
85 % direct resultaat

Qmagnets, de oplossing voor pijnklachten

Bekijk producten

Qmagnets, de oplossing voor pijnklachten

Bekijk producten

De magneten van Qmagnets verlichten pijn.

Simpel, effectief en zonder bijwerkingen.

(Chronische) pijn

Iedere pijn als gevolg van een blessure, operatie of andere oorzaak.

Spier- en peesklachten

Doorbloeding is een belangrijke factor bij het herstel van klachten. Een optimale doorbloeding is noodzakelijk voor herstel.

Lage rugklachten

Stijfheid en pijn in de lage rug zijn de meest voorkomende klachten. Lees hier wat Qmagnets kunnen betekenen.

Acute klachten

Een pijn met veelal een duidelijke oorzaak en die nog niet lang bestaat.

Producten

Wat vinden onze klanten?

Ik had zelf ervaring met Qmagnets en kocht ze voor mijn moeder met Frozen Shoulder. Met kerstmis ook 3 magneten besteld( toen ik ze in November kreeg meteen mee begonnen). Tijdens Kerstborrel half December was ze al lyrisch, eindelijk werd er iets gedaan aan haar probleem ( behalve een spuit elk half jaar). Ze meldt zich trouw als ze loslaten zodat ik ze weer kan bevestigen. Pijn en beweeglijkheid zijn beter. Ze kan bij gymclubje weer meer dingen meedoen. Vraagt ze meteen of ik iets aan haar versleten duim kan doen, klein magneetje erop en ook deze werkt!

Ik heb een flink beschadigde enkel. Ik kreeg drie opties : Spuit, orthopedische schoenen en vastzetten gewricht. Ik was bezig met orthopedisch schoeisel toen ik van Q-magnets hoorde. Ik denk 2 magneten, dat ga ik proberen. Pijn bij mij meestal in winter en bij veel belasting: bijna meteen 80% vermindert. Als ik ze af laat komt pijn na 2 dagen terug. Maar wat een verademing dat ik iets heb waar ik mijn klachten mee kan verhelpen kan.  Arthrose/slijtage gaat niet weg maar hulpmiddel is ideaal. Ik merk dat veel mensen kritisch staan t.o.v. deze magneten. Ik ben superblij dat ik ze ontdekt hebt. Ik zou het meer mensen deze ervaring gunnen.

Al vele jaren had ik regelmatig klachten van lage rugpijnen die in de loop der tijd verergerden. 2 jaar geleden werd de diagnose foraminale stenose gesteld. Er werd geadviseerd vooralsnog niet operatief in te grijpen, maar middels pijnblokkades de pijn te blokkeren cq te verminderen. Door de vele pijnklachten was mijn mobiliteit behoorlijk afgenomen en startte ik met fysiotherapie waar ik in contact kwam met Qmagnets. Ik kon 50 tot 100 meter lopen, maar met Qmagnets was ik warempel pijnvrij, terwijl ik met pijn in het rechterbeen was aangekomen. Ik kon het niet geloven, maar kennelijk had die magneet effect op de uitstraling van de pijn naar mijn benen.  Inmiddels heb ik de magneet zelf aangeschaft en gebruik deze dagelijks. Naast het gebruik van de magneet sport ik nu ook 2 keer in de week met veel vreugde kan ik mededelen dat ik inmiddels geheel pijnvrij ben, ook in de ochtend. Hoewel ik erg sceptisch ben/was met deze vorm van therapie kan ik niets anders stellen dat het voor mij werkte.

Hoe werken Qmagnets?

Heb je al van alles geprobeerd om je pijnklachten te verlichten? Maar niets hielp? Dan zijn de magneten van Qmagnets iets om te proberen: simpel in gebruik en gegarandeerd zonder bijwerkingen. Qmagnets zijn medische hulpmiddelen die aan de hand van magnetische velden pijnklachten verminderen of helemaal weghalen.

Wij zijn overtuigd van de werking van deze magneten door de overweldigende reacties die we krijgen.

Bekijk hoe ze werken

Daarom Qmagnets!

Natuurlijke pijnverlichting
Unieke behandelmethode

Actueel

Heb je vragen?

Neem contact op via het contactformulier of chat met ons via Whatsapp

Ga snel naar

Klantenservice

Volg ons

Contact

085-0207612

Op werkdagen tussen
8:00 – 17:00 uur

info@qmagnets.nl

Op werkdagen binnen 24 uur
antwoord!

© 2023 – Qmagnets.nl

Back To Top